Новости

Стручен состанок на ортопеди и травматолози Аџибаден-Систина 28.09.2012

24.07.2012

Линк за резервација : rezervacija@acibademsistina.com.mk

<< Назад
picture

Македонски

Се симнува документ за конгрес на Mакедонски јазик.

picture

English

Се симнува документ за конгрес на англиски јазик.

picture

Регистрација и сместување

Се симнува документ за регистрација и сместување.

picture

Registration and accommodation

Се симнува документ за регистрација и сместување.