Новости

Бугарско-Македонски Симпозиум "Медицина и спорт"

19.01.2013

Од 15 до 17 Март,2013 година во Интерхотел Сандански во Сандански,Бугарија ќе се одржи Бугарско-Македонскиот Симпозиум "Медицина и спорт".Повеќе информации на web страната:
http://www.wasteels.bg/offers/BMS13/en/index.html

Т.А КОНДОР ТЕЛ: 02-463 –774 ФАКС : 02– 2464 –191 kondorskopje@yahoo.com/www.kondorn1.com.mk

2 МЕЃУНАРОДЕН
МАКЕДОНСКО –БУГАРСКИ СИМПОЗИУМ ПО СПОРТСКА МЕДИЦИНА
(15.03 – 17.03) - Сандански

ПРОГРАМА:
15 март 2013 г.
14.00-18.00- Регистрација на учесници
17.00-17.30 – Официјално отварање
Д-р Христо Мазнеиков,
Доц.д-р Златко Темелковски
17.30-19.00 – I-ва Научна сесија
20.00 – Коктел „Добре Дојдовте“

16 март 2013 г.
09.00 -18.00 Регистрација на учесници
09.30-12.30-II-ра Научна сесија
12.30-14.00 – Пауза –Ручек
14.00-16.30-III-та Научна сесија
16.30-17.00 –Кафе пауза
17.00-19.30 –IV-та научна сесија
20.30 –Официјална вечера

17 март 2013 г.
11.30-12.00 -Ослободување на собите.Поаѓање.

4. АКРЕДИТАЦИЈА:
Секој учесник на Симпозиумот ќе добие Сертификат за учевство на БЛС:

5. СМЕСТУВАЊЕ ВО ИНТЕРХОТЕЛС САНДАНСКИ:
A) Пакетни цени
ИНДИВИДУАЛНИ ЦЕНИ ПО ЛИЦЕ
(делегати и придружба)

Еднокреветна соба:
стандард 50 €
лукс 55 €

1/2 соба:
стандард 30 €
лукс 40 €

Индивидуалните цени вклучуваат:
- 1 ноќевање со појадок по лице, за сместување во еднокреветна/двокреветна,
стандард/лукс соба во ИНТЕРХОТЕЛ САНДАНСКИ.

В) ТАКСА ЗА РЕГИСТРАЦИЈА:

Делегати
платена до 30.01.13 - 50 €
платена од 31.01-25.02.13 - 60 €
платена после 26.02.13 - 70 €

Придружба
платена до 30.01.13 - 40 €
платена од 31.01-25.02.13 - 45 €
платена после 26.02.13 - 50 €

Таксата за регистрација за делегатите вклучува:
- Делегатски материјали на Симпозиумот
- Пристап до изложбената површина
- Учевство на научни сесии
- Учевтсво на Коктел „Добре дојдовте“
- Сув ручек на 16.03.2013 г.
- Кафе пауза на 16март 2013 г.
- Официјална вечера
- Такса за регистрација и дертификат БЛС

Таксата за регистрација за придружба вклучува:
- Учевство на Коктел„Добре дојдовте“
- Учевство во Официјалната вечера

Регистрацијата на делегатите на место во Интерхотел Сандански во гр. Сандански ќе започне во 14.00 часот на 15 март 2013 г.
Работни часови за регистрација и информации :
15 март 2013 г. – од 14.00 ч – 18.00 ч
16 март 2013 г.- од 09.00 ч – 18.00 ч
17 март 2013 г. – од 09.00 ч -12.00 ч
-целосна соработката со делегатите
- регистрација
- сместување
- Обезбедување на делегатските материјали
- Општа информација и координација

ОРГАНИЗИРАН ПРЕВОЗ – КОМБЕ – 40 € - ПОВРАТНА
ОРГАНИЗИРАН ПРЕВОЗ – АВТОБУС – 20 € - ПОВРАТНА
Поаѓање во 08.00 часот пред договореното место

Т.А КОНДОР ТЕЛ: 02-463 –774 ФАКС : 02– 2464 –191 kondorskopje@yahoo.com/www.kondorn1.com.mk

<< Назад
picture

Македонски

Се симнува документ за конгрес на Mакедонски јазик.

picture

English

Се симнува документ за конгрес на англиски јазик.

picture

Регистрација и сместување

Се симнува документ за регистрација и сместување.

picture

Registration and accommodation

Се симнува документ за регистрација и сместување.