Новости

Аранжман за 10-тиот Медитерански конгрес по физикална медицина и рехабилитација 29.09-02.10.13, Бечичи,Будва

06.08.2013

За 10-тиот Медитерански конгрес по физикална медицина и рехабилитација кој ќе се одржи во Бечичи,Будва од 29.09-02.10.2013 година организиран е превозот и сместувањето преку туристичка агенција.За Будва ќе се тргне на 28.09.13 (сабота), а враќањето за Скопје е на 02.10.13.Се патува со минибус за 20 лица. Сместувањето е во нови трокреветни апартмани во Будва. Во цената е вклучен излет и разгледување на градот Котор.Минибусот ќе ни биде на располагање за цело време на патувањето.Можно е да се договори уште некој излет во текот на патувањето.
Цената на аранжманот е 120 евра во денарска противвредност. Може да се уплати и на фактура, но по формирање на групата. Аранажманот ќе се реализира доколку има најмалку 17 пријавени лица.Пријавување на заинтересираните е кај проф. Ериета Николиќ-Димитрова на тел. 071 390 955.Пријавувањето е најдоцна до 30.08.2013.
За информации околу конгресот погледнете ја веб страната:
http://www.prmcongress2013budva.org/


<< Назад
picture

Македонски

Се симнува документ за конгрес на Mакедонски јазик.

picture

English

Се симнува документ за конгрес на англиски јазик.

picture

Регистрација и сместување

Се симнува документ за регистрација и сместување.

picture

Registration and accommodation

Се симнува документ за регистрација и сместување.