Новости

Предавање од област на ревматологија

24.05.2014

На 27.05.2014 (вторник) во амфитеатарот на деканатот на Медицинскиот факултет во Скопје,со почеток во 12:30 часот предавање од областа на ревматологијата ќе одржи проф.Mc Cune од Словенија.

<< Назад
picture

Македонски

Се симнува документ за конгрес на Mакедонски јазик.

picture

English

Се симнува документ за конгрес на англиски јазик.

picture

Регистрација и сместување

Се симнува документ за регистрација и сместување.

picture

Registration and accommodation

Се симнува документ за регистрација и сместување.