Новости

Предавање на др.Кензо Казе (творецот на кинезиотејпинг методот) и на уште 7 други реномирани предавачи, 29 август 2015 година, Хотел Crowne Plaza,Белград,Србија

13.08.2015

На 29 август 2015 година,во Hotel Crowne Plaza,Белград ,Србија предавање ќе одржи др.Кензо Казе,основачот на методот на кинезиотејпинг,а ќе можете да проследите и уште 7 други предавања,како и работилница за новитетите во кинезиотејпинг методата.Котизацијата е 55 евра и вклучува: присуство на предавањата и работилницата,ручек и две кафе паузи.Сите заинтересирани можат да се пријават кај Momcilo Radojicic на тел.број: +381 63 565-822 или на e-mail: momcilo.radojicic@aleksandarmn.com

Програмата на настанот:
8:30 - Регистрација на учесници
9:00 Dr.Kenso Kase - EDF: A new era of kinesiotaping
10:00 Dragan Dimitrijevic (Serbia) - Thermography of kinеsiotaping method
10:30 Кафе пауза
10:45 Itzhak Friedman (Israel) - Kinesiotaping in pain management
11:15 Stefano Frasine (Italy) - Kinesiotaping for post sternotomy cardiac surgery
11:45 Dalibor Kiseljak (Croatia) - Rehabilitation of adolescent idiopathic soliosis (case study)
12:15 Ручек
13:15 Kostas Diamtopoulos (Greece) - Clinical reasoning and the kinеsiotaping method
13:45 Radoslav Radulov (Bulgaria)
14:15 Dr.Jelena Vasic (Serbia) - Research article summary
14:45 Кафе пауза
15:00 Работилници
17:00 Затворање на предавањето

<< Назад
picture

Македонски

Се симнува документ за конгрес на Mакедонски јазик.

picture

English

Се симнува документ за конгрес на англиски јазик.

picture

Регистрација и сместување

Се симнува документ за регистрација и сместување.

picture

Registration and accommodation

Се симнува документ за регистрација и сместување.