Новости

Стручен состанок на тема-Современи тераписки насоки во лекување на заболувања на периферен моторен неврон,04.12.2015. (петок),13 часот,Бизнис сала на Скопски саем

23.11.2015

Worwag Pharma GmbH&Co-претставништво Скопје во соработка со Македонското Друштво на Ортопеди и Трауматолози (МАДОТ), организира стручен состанок на тема - Современи тераписки насоки во лекување на заболувања на периферен моторен неврон. Состанокот ќе се одржи на ден 04.12.2015 година (петок), со почеток во 13 часот во Бизнис салата на Скопски саем.

Програма

1.Витамини од Б група (Milgamma) во терапија на полиневропатија и цервикална и лумбосакрална радикулопатија
Прим.Д-р Велика Лабачевска

2.Клиничка евалуација после третман со Milgamma кај пациенти со "low back pain" синдром
Проф.Д-р Златко Темелковски

*Дискусија
Стручниот состанок е акредитиран од Лекарската Комора на Македонија

<< Назад
picture

Македонски

Се симнува документ за конгрес на Mакедонски јазик.

picture

English

Се симнува документ за конгрес на англиски јазик.

picture

Регистрација и сместување

Се симнува документ за регистрација и сместување.

picture

Registration and accommodation

Се симнува документ за регистрација и сместување.