Новости

Информација за заеднички стручен состанок на Здружението на физијатри на РМ и МАДОТ

19.04.2016

На 27.05.2016 во Штип со почеток во 13 часот ќе се одржи заеднички стручен состанок на Здружението на физијатри на РМ и МАДОТ (Македонско Здружение на ортопеди и трауматолози). Тема на состанокот - сколиоза. Дополнителни информации околу програмата на состанокот и местото на одржување ќе следат понатаму.

<< Назад
picture

Македонски

Се симнува документ за конгрес на Mакедонски јазик.

picture

English

Се симнува документ за конгрес на англиски јазик.

picture

Регистрација и сместување

Се симнува документ за регистрација и сместување.

picture

Registration and accommodation

Се симнува документ за регистрација и сместување.