Новости

8-ми Конгрес на Бугарското Здружение по физикална медицина и рехабилитација со меѓународно учество, 26-29 Октомври 2017 година, RIU Pravets Resort, гр.Правец, Бугарија

02.10.2017

8-миот Конгрес на Бугарското Здружение по физикална медицина и рехабилитација со меѓународно учество ќе се одржи 26-29 Октомври 2017 година во RIU Pravets Resort, гр.Правец, Бугарија.

Повеќе информации за конгресот на: https://www.wasteels.bg/bg/congresno-subitie/viii-kongres-po-fizikalna-i-rehabilitacionna-medicina


<< Назад
picture

Македонски

Се симнува документ за конгрес на Mакедонски јазик.

picture

English

Се симнува документ за конгрес на англиски јазик.

picture

Регистрација и сместување

Се симнува документ за регистрација и сместување.

picture

Registration and accommodation

Се симнува документ за регистрација и сместување.