Новости

Интернационална едукација за дијагностички мускулоскелетен ултразвук, LEVEL 1 - Foundations od MSK ultrasound - Skopje 2019

28.11.2018

Организатори:Sonix and Sonoskills HR
Тип на едукација: LEVEL1 - Foundations of MSK ultrasound education

Датуми:

1 дел 08-10 февруари 2019

2.дел 01-03 март 2019

Локација:Скопје, Македонија
Цена:950 евра
Регистрација: пратете мејл на info@sonoskills.hr со детали
Онлајн регистрација на: http://sonoskills.hr/home/prijava-na edukaciju/

Програма:
1 дел (3 дена) - Дијагностичка евалуација на рамо, лакт и рачен зглоб (коски, тетиви, мускули, лигаменти, нерви...)- ESSR протокол
2 дел (3 дена) - Дијагностичка евалуација на колк, колено и глужд (коски, тетиви, мускули, лигаменти, нерви...) - ESSR протокол<< Назад
picture

Македонски

Се симнува документ за конгрес на Mакедонски јазик.

picture

English

Се симнува документ за конгрес на англиски јазик.

picture

Регистрација и сместување

Се симнува документ за регистрација и сместување.

picture

Registration and accommodation

Се симнува документ за регистрација и сместување.