Новости

Интернационална едукација за дијагностички мускулоскелетен ултразвук- Level 1 Foundation of MSK ultrasound- Skopje 2019

13.03.2019

Термините за следната едукација за дијагностички ултразвук на мускулоскелетен систем во организаија на Sonix и Sonoskills HR се:

Организатори: Sonix and SonoSkills HR
Тип на едукација: LEVEL 1 - Foundations of MSK Ultrasound education
Датуми:
1. дел – 13 - 15. Cептември 2019.
2. дел – 11 - 13. Октомври 2019.
Локација: Скопје, Македонија. Цена: €950,00
Регистрација: пратете e-mail на info@sonoskills.hr со детали. mende_pp@yahoo.com - GSM:
+389 71 388 986
Онлајн регистрација на: http://sonoskills.hr/home/prijava-na-edukaciju/

<< Назад
picture

Македонски

Се симнува документ за конгрес на Mакедонски јазик.

picture

English

Се симнува документ за конгрес на англиски јазик.

picture

Регистрација и сместување

Се симнува документ за регистрација и сместување.

picture

Registration and accommodation

Се симнува документ за регистрација и сместување.