Новости

Секциски состанок на Здружението на физијатри на РМ, 13.09.2019, Хотел Капри Битола

17.07.2019

Следниот секциски состанок на Здружението на физијатри на РМ ќе се одржи на 13.09.2019 година во Хотел Капри, Битола, со почеток во 13 часот. Теми на состанокот се :Рехабилитација на уринарна инконтинеција и функционална магнетна стимулација.

<< Назад
picture

Македонски

Се симнува документ за конгрес на Mакедонски јазик.

picture

English

Се симнува документ за конгрес на англиски јазик.

picture

Регистрација и сместување

Се симнува документ за регистрација и сместување.

picture

Registration and accommodation

Се симнува документ за регистрација и сместување.