Новости

13-ти Медитерански конгрес по физикална и рехабилитациона медицина, 7-10 ноември 2019, Маракеш, Мароко

17.07.2019

13-тиот Медитерански конгрес по физикална и рехабилитациона медицина ќе се одржи од 7-ми до 10-ти ноември 2019 година во Маракеш, Мароко.
Повеќе информации за конгресот на веб страната:
http://prmcongress2019morocco.ma/

<< Назад
picture

Македонски

Се симнува документ за конгрес на Mакедонски јазик.

picture

English

Се симнува документ за конгрес на англиски јазик.

picture

Регистрација и сместување

Се симнува документ за регистрација и сместување.

picture

Registration and accommodation

Се симнува документ за регистрација и сместување.