Новости

Известување за сместување- Секциски состанок на Здружението на физијатри, 13.09.2019, Хотел Капри Битола, 13:00

08.09.2019

Почитувани колеги,

Ве известуваме дека доколку сакате да искористите еден полупансион во Хотел Капри,Битола, покриен од средствата на Здружението на физијатри на РМ, во рамките на секцискиот состанок на 13.09.2019, треба да се јавите и направите резервација во Хотел Капри, на тел.бр. 047 256 500. Крајниот рок за да се направи резервација е вторник, 10.09.2019, до 12 часот. Понудата важи и за специјализантите по физикална медицина и рехабилитација.

<< Назад
picture

Македонски

Се симнува документ за конгрес на Mакедонски јазик.

picture

English

Се симнува документ за конгрес на англиски јазик.

picture

Регистрација и сместување

Се симнува документ за регистрација и сместување.

picture

Registration and accommodation

Се симнува документ за регистрација и сместување.